UPS er et internationalt anerkendt leveringsfirma, hvis ydelser benyttes af mange store virksomheder’ Også i Danmark kan du udnytte UPS, når du skal sende pakker’ Det er nemt, smertefrit og med gode priser i det lange løb’ Her får du det fulde overblik’

 

 

 

Perfekt til virksomhedsforsendelser

 

 

 

Hvad enten du driver en stor fysisk forretning, hvor materialer skal transporteres fra sted til sted, eller om du driver en online shop hvor du sælger varer, så er UPS oplagt’ Det er muligt at lave faste aftaler, der prismæssigt giver bedre mening end flere af konkurrenterne’ Selve forsendelsesprocessen er nem og overskuelig’ Når du sender noget, kommer det frem til tiden’ Desuden er der meget moderne teknologi, som UPS integrerer’ Mange værktøjer er til rådighed, som for eksempel det smarte online sporingssystem’ Gode løsninger er også klar, når det kommer til returforsendelser: Et område, som ingen store virksomheder helt kan overse Ups Danmark

 

 

 

Internationale forsendelser

 

 

 

Du kan både benytte UPS på det danske og det internationale marked’ Særligt ved internationale forsendelser er der dog store fordele’ Her rangerer UPS som regel højere i kvalitet end konkurrenterne, og det skyldes simpelthen den store tilstedeværelse, som de har i de fleste lande’

 

 

 

UPS sørger for, at internationale forsendelser sker hurtigt og sikkert’ De kommer igennem tolden, hvis nødvendigt, og du får et fast prisoverblik fra begyndelsen’

 

 

 

UPS har et godt administreringssystem

 

 

 

Du kan administrere dine fakturaer online med UPS’ Et meget moderne system, der giver et simpelt overblik over dine betalinger og serviceydelser’ Vigtigt for alle virksomheder, da regnskabet altid er helt essentielt’

 

 

 

Læg til sidst oveni det hele, at UPS kan hjælpe dig med at opnå og overholde dine mål i forhold til bæredygtighed’ Mange virksomheder sætter en ære i at være miljøbevidste og bæredygtige’ Det står indimellem i kontrast til transportsektoren, men med UPS er det muligt at få den bedst mulige løsning i hus, når det kommer til forsendelserne’ UPS har nemlig både effektivitet og miljøansvar i tankerne’

 

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.